About

EVEN KENNISMAKENDe Studio Gerôt Aanpak

STIJL EN AANPAKDe stijl van Studio Gerôt is minimalistisch eclectisch te noemen, waarin geregeld een melange van moderne elementen met bijzondere en unieke vintage vondsten terug te zien zijn. Als het even kan wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van materialen welke zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. De mix vertaalt zich ook in het (laten) toepassen van hedendaagse technieken en gecombineerd met fraaie ambachten. Denk aan decoratief stucwerk of maatwerk meubels.  Deze aanpak zorgt voor een spannend en steeds weer uniek samenspel van elementen wat resulteert is een origineel en eigentijds interieur geheel afgestemd op de gebruiker(s). 


DIENSTEN EN WERKWIJZE

In hoofdlijnen zijn er twee smaken: online en offline dienstverlening. 

Wil je uitsluitend een interieurvraagstuk voorleggen,daar advies over ontvangen of even sparren? Dan past een digitale interieursessie goed. Dat kan lekker vanuit je luie stoel op een moment dat het jou schikt. En is ook nog voordeliger.

Voel je meer voor een interieursessie aan huis. Of wil je graag ook organisatie en implementatie van het interieurplan dan komt Studio Gerôt graag naar je toe. 

Ieder project start met het verkennen van de wensen, smaak en budget van de opdrachtgever. Maar ook de manier waarop een ruimte wordt gebruikt of gaat worden. Vanuit dat vertrekpunt worden de mogelijkheden bekeken en de route uitgestippeld. 


Studio Gerôt werkt samen met een vast team aan vakmannen en -vrouwen op het gebied van onderhoud & (interieur)bouw, interieurverzorging, (flora)decoratie en inrichting. Daarnaast beschikt zij over een breed netwerk en zorgt haar kennis aan mogelijkheden ervoor dat de meer specialistische en artistieke vakmensen ook binnen bereik zijn. 


FILOSOFIE

De drijvende kracht achter Studio Gerôt is Kimberley Gerôt. Ze ondervond ooit zelf wat het haar bracht toen ze bewuste aanpassingen deed in haar interieur op basis van principes uit onder andere Oosterse levensfilosofieën. Door deze bewuste handelingen om positieve energie rijkelijker te laten vloeien kwam zij dichter bij zichzelf én de natuur te staan. Het beleven van innerlijke rust en balans door in directe verbinding en harmonie te zijn met de directe leefomgeving, wenst Kimberley ook jou toe. 


HOE HET OOIT BEGON

Samen met haar compagnon runt zij Flexcility, en richten zij zich op verhuur, beheer en onderhoud van huurwoningen. Bij het verhuurklaar maken van objecten kwamen aanpassingen in het interieur geregeld aan bod. Iets waar Kimberley haar (naar later bleek) vruchtbare ideeën met veel plezier op los liet. 

Ze waagde de sprong, volgde haar intuïtieve en creatieve gevoel, en startte Studio Gerôt. Zij ervaart sindsdien hoe mooi is het als je van je passie je werk kunt maken en daarmee voor anderen van waarde kunt zijn!

''Een interieur zou er nooit uit moeten zien als of het even in een rondje winkelen gekocht is, maar eerder als een verzameling van van goederen waar met veel aandacht over na is gedacht.''

''De ruime keuze in het aanbod van interieuroplossingen kan voor veel mensen nogal overweldigend zijn. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het scala aan woonstijlen. Dat maakt het voor mij juíst alleen maar leuker, ik voel me als een kind in een snoepwinkel met al die smaken.''

- Kimberley Gerôt

S T U D I O  |  G E R Ô T


Postbus 7818 

1008 AA  Amsterdam


mail@studiogerot.com

+31 (0)6 83 84 88 88

.

Liever contactleggen via de chat?

Klik op één van de onderstaande icons.

OFFLINE DIENSTVERLENING


Buiten een straal van 10 km vanaf het stadshart Amstelveen wordt €0,35 per kilometer berekend.


Voor afspraken op locatie, welke plaatsvinden op werkdagen in de avonduren (vanaf 18:00 uur) en in het weekend, geldt een toeslag van €37,50 per keer.

FOLLOW STUDIO GERÔT


Blijf op de hoogte van de activiteiten van Studio Gerôt via onze social media kanalen. Daar worden ook de nieuwste promotionele acties gedeeld en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kamer van Koophandel Amsterdam 72422440
© Studio Gerôt 2019. Alle rechten voorbehouden.